QuickStep: thuis in elk huis

quickstep laminaat en houten vloerU streeft naar een vloer die perfect bij u past? Quickstep biedt u vloeren in allerlei verschillende uitvoeringen en designs.

U wilt een laminaat vloer met de uitstraling van echt parket?

Of kiest u toch liever voor een smaakvol tegelmotief? Met Quickstep kunt u alle kanten op.

Als u gaat voor een perfecte woonsfeer kunt u kiezen voor één van onze Quickstep laminaat vloeren. Deze kenmerken zich door hun extreme duurzaamheid en veelzijdigheid. Ze zijn slijtvast, krasbestendig en kunnen tegen een stootje.


DE 7 QUICKSTEP VOORDELEN

Klik op het voordeel om meer informatie te lezen

Klik & klaar

Dankzij de klikverbinding (uniclic) is onze fineerparketvloer even snel te plaatsen als een laminaatvloer en dit in tegenstelling tot sommige parketvloeren zonder lijm! 
De handige leginstructies vind je op elke verpakking of kun je hier downloaden.

8 Vernislagen

De planken zijn afgewerkt met acht harde vernislagen
in drie uitvoeringen: Vlak satijn: een glansgraad van 20 %, vlak en natuurlijk vernist. De plank is uiterst sterk! Vlak mat: een glansgraad van 10 %, vlak en mat vernist. De plank is uiterst sterk! Geborsteld mat: een glansgraad van 10 %, geborsteld en mat vernist. Dat benadrukt de houtstructuur in de vloer en verhoogt de natuurlijke en luxueuze uitstraling.

12 tot 15 jaar garantie

Fineerparket QuickStep is een product van de Decospan Groep, Europees marktleider in de verwerking van fineerhout. Onze jarenlange ervaring en focus op innovatie dragen bij aan de kwaliteit en betrouwbaarheid van onze producten.

Herschuren hoeft niet

In tegenstelling tot massieve houten parketplanken moet u een Quickstep fineerparketvloer nooit schuren. Dat bespaart u heel wat stof, moeite en geld. De sterke vernislagen verhinderen deze onnodige handeling.

Sterke weerstand tegen indrukken

Het laagje fineerhout is gelijmd op een ultrasterke plaat van hoge dichtheid (High Density Fiberboard). Samen met de 8 dikke vernislagen zorgt dat voor een grotere weerstand tegen indrukken dan bij massief of lamelparket.

Gemakkelijk te onderhouden

Het ‘Aqua Sealing Complete’ systeem zorgt ervoor dat de vellingkantjes (v-groefjes) ingekleurd worden in hetzelfde kleur als het oppervlak. Na het inkleuren worden ze eveneens voorzien van een laklaag zodat uw vloer volledig beschermd is tegen vocht en ook gemakkelijker te onderhouden is.

Eenvoudig te herstellen

Quickstep ontwikkelde voor iedere laksoort een seal spray. Daarmee zijn eventuele kleine krasjes in de lak gemakkelijk te herstellen. Bovendien vermijd je zo dat er vuil indringt. Krassen in de gekleurde vloeren maak je nagenoeg onzichtbaar door een gekleurd product in de kras te wrijven.
Bij grote schade vervang je gemakkelijk een plank, ook als die zich in het midden van de vloer bevindt

Keuze in afwerking

 Brushed is een geborstelde afwerking die we ‘openporig’ vernissen. Op die manier accentueren we extra de structuur van het hout zodat u nog meer de look en feel krijgt van massief parket.

QuickStep heeft 4 collecties laminaatvloeren, elke collectie heeft zijn eigen unieke eigenschappen:

 • Largo
  Largo
 • Vogue
  Vogue
 • Eligna
  Eligna
 • Perspective
  Perspective
Met QuickStep DELUXE haalt u het pronkstuk uit ons gamma in huis. Deze collectie is top op alle vlakken: sterk, knap en milieuvriendelijk. U vindt in deze collectie alleen superieure topkwaliteit in het mooiste design dat hout ons kan geven. De zes trendy kleuren geven elk interieur een exclusief uitzicht. Bovendien maakt u hier ook een extra milieuvriendelijke keuze.
Zoekt u naar iets bijzonders? De collectie SOUND legt de nadruk op exclusieve houtsoorten. Bij massief parket zijn die vaak onstabiel en erg duur. Door de unieke opbouw van een QuickStep vloer, kunnen wij van deze houtsoorten wel een betaalbare kwaliteitsvloer aanbieden. Omdat fineerparket een dunne houten toplaag heeft, zijn zelfs exotische houtsoorten nu haalbaar én betaalbaar.
Supersterk… maar bovendien is deze collectie heel elegant. De korte, smalle planken en de kleine V-groef geven het fineerparket een exclusieve uitstraling. De vlakke planken (sealed) zijn satijn vernist en de geborstelde uitvoering (brushed) is mat gelakt.
In de collectie PRO vindt u korte, brede planken in de meest gewilde houtsoorten. Hier vindt u kwaliteit aan een verbazend aangename prijs. De voordelen van elke QuickStep vloer vindt u ook in de PRO collectie. U kunt genieten van de warmte en het comfort van echt hout, maar ook van alle voordelen van laminaat: gemakkelijk te onderhouden en te plaatsen.

Voor digitale brochure Quickstep laminaat te bekijken klik hier